VESELO U ŠKOLU

Grad osigurao radne, a sponzori obične bilježnice za svih 2450 učenika

Objavljeno, 05. rujna 2019. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Čak 43.500 bilježnica dočekat će u ponedjeljak učenike osnovnih škola s područja Koprivnice, predstavljeno je danas na konferenciji za novinare u gradskoj upravi.

Bilježnice koje su osigurali brojni sponzori stajale su oko 220.000 kuna, a na školskim klupama će ih dobiti oko 2450 koprivničkih osnovaca.

“Drago mi je da već 13. put možemo predstaviti tu akciju i posebno zahvaljujem svim sponzorima, našim uspješnim tvrtkama koje ostvaruju sjajne poslovne rezultate.

Moram naglasiti i kako smo izdvojili oko 700.000 kuna iz gradskog proračuna za nabavu radnih bilježnica koje će za sve učenike i roditelje također biti besplatne”, rekao je gradonačenik Mišel Jakšić.

Konferencija za novinare u Gradskoj upravi

Dizajn školskih bilježnica predstavili su uime sponzora predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec i i Podravkina direktorica komuniciranja s tržištem Maja Vresk Bodalec. Ravnatelj Muzeja grada Robert Čimin pak govorio je posebnom projektu, Kulturnom vodiču Koprivnice.

“On je namijenjen školarcima, ali i njihovim roditeljima. Rieč je o edukativnoj knjižici koja će ih upoznati s poviješću grada i zanimljivim znamenitostima”, naglasio je Čimin.

Jakšić je na koncu najavio brojne projekte u predškolskom i školskom obrazovanju koje će gradska uprava javno predstaviti u idućih mjesec, dva dana.

Riječ je o završetku obnove dječjeg vrtića u Generalićevoj, početku gradnje novog vrtića u Starigradu, početku energetske obnove OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog, projektima nove dvorane u OŠ Đuro Ester te idejnom projektu zgrade nove osnovne škole u Podolicama.


Tagovi: BILJEZNICE GRAD PRESICA SKOLA

NEDAVNO OBJAVLJENO