Grad omogućio da se tri nedjelje u prosincu može raditi i prodavati

Objavljeno, 15. prosinca 2023. Vijesti
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Koprivnice u petak je donio odluku o proglašenju sajmenih dana kojom se omogućava rad nedjeljom i kad to Zakon o trgovini ne dopušta.

“U svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti, 17. prosinca, 24. prosinca, 31. prosinca ove i 1. siječnja iduće godine proglašavaju se sajmenim danima na području Grada Koprivnice.

Prigodna prodaja na javnim površinama Grada Koprivnice sa kioska, štandova, klupa i slično, kao sastavni dio sajamskih događanja, može 17. prosinca, 24. prosinca i 1. siječnja započeti najranije u 8 sati i završiti najkasnije u 24 sata, a s 31. prosinca na 1. siječnja završiti najkasnije do 2 sata.

Prigodna prodaja na javnim površinama Koprivnice za vrijeme održavanja sajamskih dana obuhvaća isključivo lokacije za koje već postoji važeće odobrenje za privremeno korištenje javne površine, te obuhvaća pružanje usluga ili prodaju proizvoda, odnosno namjenu za koje je odobrenje izdano.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena na mrežnoj stranici Grada Koprivnice”, stoji u današnjoj odluci gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića.


Tagovi: KOPRIVNICA NEDJELJA NERADNA NEDJELJA PROSINAC SAJMENI DANI

NEDAVNO OBJAVLJENO