Grad odlučio: 12 studenata Sveučilišta Sjever dobilo po 968 eura stipendije

Objavljeno, 21. rujna 2023. Vijesti
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / Ugovore o stipendiranju studentima uručuje gradonačelnik Mišel Jakšić / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Koprivnice, nakon provedenog javnog natječaja, donio je odluku o dodjeli ukupno 12 stipendija studentima Sveučilišta Sjever.

Prema odluci koju potpisuje Mišel Jakšić, studenti će dobiti stipendiju u vidu jednokratne novčane potpore u iznosu od 968 eura.

“Dodjeljuje se 12 studentskih stipendija Grada Koprivnice redovnim studentima Sveučilišta Sjever – Sveučilišni centar Koprivnica za akademsku godinu 2023./2024., a koji su ispunili uvjete javnog natječaja”, navodi se u odluci.

Stipendije će dobiti studenti Prehrambene tehnologije Paola Đopar i Simona Filip; studenti Logistike i mobilnosti Borna Paska, Mihael Ilotić, Davor Bračko, Josip Benkek, Dora Pavelić i Matea Jelinčić; studenti Zaštite okoliša i ambalaže Lorena Galović, Aurelija Kordić, Petra Novak i Sarah Grobenski.

“Grad Koprivnica i studenti sklopit će Ugovor o stipendiranju kojim će se utvrditi međusobna prava i obveze. Dodijeljene stipendije u ukupnom iznosu od 968 eura po studentu isplatit će se u obliku jednokratne financijske pomoći”, odlučio je gradonačelnik.


Tagovi: STIPENDIJE SVEUCILISTE SJEVER

NEDAVNO OBJAVLJENO