ORGANIZIRA SE 'LICITAŽA'

Grad naslijedio automobile pa ih odlučio jeftino prodati na javnoj dražbi

Objavljeno, 02. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA (ovo nije toyota landcruiser koji se prodaje na dražbi)
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradska uprava u Koprivnici odlučila je na javnoj dražbi prodati četiri vozila, od kojih je najzanimljiviji toyotin landcruiser 3.0 snage motora 122 kilovata, odnosno 160 konjskih snaga.

Sva četiri vozila Grad je naslijedio nakon smrti osoba koje nisu imale nasljednika ili se obitelj odrekla nasljedstva. Potonje je čest slučaj ako je pokojnik iza sebe ostavio kredite i dugove. Obitelj se u tom slučaju odrekne nasljedstva, pa svi dugovi padnu na teret Grada.

Javna dražba održat će se 10. kolovoza u 8 sati u prostorijama Gradske uprave na Zrinskom trgu u Koprivnici. Za sva vozila određena je početna cijena, a sudionici dražbe potom mogu licitirati.

Dizelaš toyota landcruiser 3.0 crne boje iz 2005. godine prodavat će se po početnoj cijeni od  62.000 kuna. Automobil nissan almera 2,2 td srebrne boje iz 2000. godine prodaje se na dražbi po početnoj cijeni od  5500 kuna.

Na ponudi je i prikolica marke tpv, tip a6 srebrne boje iz 2007. koja se trži za 900 kuna. Na koncu, spretni kupac može doći u posjed i skutera aprilia sr iz 2004. godine, ispravnog i registriranog, za samo  2200 kuna.

Za sudjelovanje na dražbi ne treba plaćati jamčevinu. Više o dražbi pogledajte na ovome LINKU.


Tagovi: AUTOMOBILI DRAZBA NASLJEDSTVO TOYOTA

NEDAVNO OBJAVLJENO