Grad nagradio 662 učenika i mentora za izvrsne uspjehe na natjecanjima

Objavljeno, 19. lipnja 2022. Vijesti
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / Nagrađeni učenici i mentori ispred Doma mladih
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad Koprivnica nastavio je tradiciju nagrađivanja učenika i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima u protekloj školskoj godini.

Riječ je o “Tulumu izvrsnosti” koji je ove godine okupio 662 učenika i mentora. Događaj je organiziran u dvorani Doma mladih.

Sudjelovali su učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, Osnovne škole „Braća Radić“, Osnovne škole „Đuro Ester“, Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica i Gimnazije „Fran Galović“.

Okupljene je pozdravio gradonačelnik Mišel Jakšić, učenicima je čestitao na postignutom uspjehu te zaželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju. Nakon toga svakoj od škola gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž uručili su nagrade

Uime svih učenika obratio se Jan Horčićka koji je istaknuo kako učenicima ovo nagrađivanje puno znači te kazao kako je ono i jedan od motiva za još bolje rezultate.

Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 100 do 400 kuna (ovisno o tome kakve rezultate su postigli). Uz učenike i mentore poklone su dobili i ravnatelji škola.

Izvor: Grad Koprivnica


Tagovi: MENTORI NAGRADE NATJECANJA TULUM IZVRSNOSTI UčENICI

NEDAVNO OBJAVLJENO