Grad na dražbi prodao oružje, danas smo doznali detalje

Objavljeno, 09. lipnja 2023. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / YOUTUBE screenshot / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Borna Mihaljević

Održana je dražba za prodaju oružja kojeg je Grad Koprivnica naslijedio nakon smrti vlasnika koji nema nasljednike.

Prodavala se puška s užlijebljenim cijevima marke TOZ modela M8-01, kalibra 5,6 mm (.22 LR), po početnoj cijeni od 100 eura te puška s glatkim cijevima marke „MERKEL/SUHL“, modela 147, kalibra 12/70, po početnoj cijeni od 400 eura.

Na prodaju je bila i puška s užlijebljenim cijevima marke „CZ“, modela LK 70 (INTERARMS MARK. X), kalibra .300 Winchester magnum, po početnoj cijeni od 350 eura, te pištolj marke „CZ“ modela M57, kalibra 7,62mm, TT, po početnoj cijeni od 100 eura.

Od četiri vatrena oružja, na javnoj dražbi ovaj tjedan prodana su tri te je ostvaren prihod u iznosu od ukupno 1010 eura, doznali smo u petak u Gradskoj upravi.

“Preostalo oružje bit će ponuđeno na javnoj dražbi svakog 10. u mjesecu, do prodaje, kako je i navedeno u obavijesti o prodaji oružja”, rekli su u Gradu.

Kako neslužbeno doznajemo, ostala je neprodana jedna puška koja će opet na dražbu početkom idućeg mjeseca. Kupac, inače, stječe pravo posjeda kupljenog oružja odmah po isplati kupoprodajne cijene, uz dogovor s djelatnicima Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO