POPUNJAVANJE MJESTA U GRADSKOJ UPRAVI

Grad donio plan zapošljavanja, uskoro natječaji za ova radna mjesta

Objavljeno, 17. veljače 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Gradska uprava na Zrinskom trgu broj 1 u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradska uprava u Koprivnici donijela je plan zapošljavanja službenika i namještenika za ovu godinu.

U Gradu je početkom godine bilo zaposleno ukupno 77 osoba. Od tog broja, 65 službenika i četvero namještenika zaposleno je na neodređeno vrijeme, a osmero službenika na određeno.

Ukupno je, dakle, ovog časa zaposleno 77 osoba, a sistematizacijom predviđeno je najviše 89 radnih mjesta. No, ni ove godine neće biti popunjena sva mjesta.

“Pravilnikom o unutarnjem redu Upravnih tijela Grada Koprivnice sistematizirana su 74 radna mjesta s 86 izvršitelja, a Pravilnikom o unutarnjem redu Jedinice za unutarnju reviziju tri radna mjesta”, tumače u koprivničkoj Gradskoj upravi.

Prema planu zapošljavanja, ove godine će se raspisati javni natječaji za popunjavanje četiri radna mjesta. U Službi ureda gradonačelnika, tako, zaposlit će se referent za uređivanje web stranice i informiranje srednje stručne spreme.

Upravni odjel za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo zaposlit će pak referenta-komunalnog redara, također srednje stručne spreme.

Neovisna Jedinica za unutarnju reviziju raspisat će natječaje za popunjavanje dva radna mjesta. Prvi je unutarnji revizor, a traži se magistar struke ili stručni specijalist ekonomske ili pravne struke.

Drugi je pomoćni unutarnji revizor, također jedan izvršitelj, a na tom radnom mjestu trebao bi također biti zaposlen magistar struke ili stručni specijalist ekonomske ili pravne struke.


Tagovi: GRADSKA UPRAVA PLAN ZAPOSLJAVANJA RADNA MJESTA SISTEMATIZACIJA ZAPOSLJAVANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO