POŽAR IZBIO U KUHINJI

Gospođa sinoć stavila kuhati jelo i zaspala. Završila je u bolnici

Objavljeno, 15. veljače 2022. Crna kronika
# Foto: JVP VARAŽDIN / Požar kuhinje /ILUSTRACIJA / Nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba ozlijeđena i zbrinuta u bolnici u požaru kuhinje u ponedjeljak nešto iza 22.30 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu.

Kako javljaju vatrogasci, dojavu o požaru dobili su sinoć u 22.46 sati, a kad su došli u kuću požar je već bio u razbuktaloj fazi.

“Gorio je i plin koji je izlazio iz instalacije zbog pregaranja ventila i spojne cijevi prema peći. Nakon zatvaranje plinske instalacije na pročelju kuće, požar je bio ugašen i počeli smo sa odimljavanjem prostorija te raščišćavanjem kuhinje gdje je gorjelo.

Budući da je strop od trstine i daščanog poda, jedan dio koji je iznad kuhinje otvorili smo i maknuli da se požar ne bi proširio na krovište. Radi dima u potkrovlju na par mjesta maknuti su crijepovi radi odimljavanja jer nije bilo prozora.

Nakon totalne sanacije i hlađenja prostora obuhvaćenog požarom vratili smo se u postrojbu. Šteta izgorjele kuhinje će se utvrditi naknadno. Do požara je došlo jer je vlasnica kuće ostavila kuhati hranu i zaspala.

Na mjestu intervencije bili su i djelatnici hitne pomoći koji su gospođu odvezli u bolnicu jer se nagutala dima. Prisutni na požaru su bili i djelatnici MUP-a”, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Varaždina.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO