KAMO JE NESTALA 'BUBA'

Gospođa Ana prijavila krađu auta, za sve optužila i sina. A onda – iznenađenje

Objavljeno, 08. lipnja 2019. Zabavno
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Vremešna gospođa Ana iz Koprivnice napravila je cijelu frku nakon što je njezin sin Jadranko staru Volkswagen bubu iz 1967. godine prodao susjedu Josipu za tisuću eura.

Prodajom odltimera bavila se i koprivnička policija kojoj je prijavljeno da je automobil ukraden iz garaže obiteljske kuće u Koprivnici, a ovih je dana i Općinski sud rješavao pravnu zavrzlamu o tome je li sin Jadranko kao vlasnik polovice automobila mogao prodati i drugu polovicu u vlasništvu njegove majke.

“Živim sa sinom u istoj kući, ali u odvojenom domaćinstvu jer s njim već dugo nisam u dobrim odnosima”, ispričala je gospođa Ana na sudu.

Tvrdi kako je Josip htio kupiti automobil, ali ona ga nije htjela prodati, pa ga je bez njezina znanja i dopuštenja odvezao iz garaže.

“Nisam ga uspjela spriječiti. Vidjela sam što se događa tek kad je traktor kojim je Josip vukao moj auto zamaknuo po ulici. Sve sam prijavila policiji, a tamo sam doznala da je auto Josipu prodao moj sin Jadranko bez mojeg znanja”, upozorila je Ana.

No, Općinski sud u Koprivnici na koncu je zaključio kako je gospođa Ana doista sa sinom prodala automobil Josipu, ali se kasnije – predomislila. Čini se kako je htjela malo napakostiti sinu s kojim nije u dobrim odnosima, pa je na noge digla cijeli represivni i sudski aparat.

Njezina tužba protiv sina i kupca starog automobila na koncu je odbačena, a naloženo joj je da plati blizu 3000 kuna troškova postupka.


Tagovi: AUTOMOBIL BUBA KRAđA

NEDAVNO OBJAVLJENO