Gazdarica pekla papriku u dvorištu, vatra zahvatila pseću kućicu i krov zgrade

Objavljeno, 09. kolovoza 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Neoprezna gazdarica pekla je papriku u dvorištu pa izazvala veliki požar koji je zahvatio pseću kućicu i krovište gospodarskog objekta.

Kako je danas otkrila bjelovarska policija, sve se dogodilo u ponedjeljak oko 10.15 sati u Velikom Grđevcu, u Ulici Vladimira Nazora.

“Žena (69) je u dvorištu uz zid gospodarskog objekta, na zidanom ložištu pekla papriku. Nakon što je završila, vatru nije ugasila te je mjesto ostavila bez nadzora. Vatra se proširila na drvenu pseću kućicu koja se nalazila u blizini, a nakon toga i na krov gospodarskog objekta na kojem je izgorjela južna strana.
 
Na mjesto događaja izašli su pripadnici javne vatrogasne postrojbe Grada Grubišnoga Polja i dobrovoljnih vatrogasnih društava Veliki Grđevac, Pavlovac i Donja Kovačica koji su oko 11 sati ugasili požar.
 
Po izjavi 48-godišnjeg vlasnika, u požaru mu je nastala šteta od 15 tisuća kuna. U vezi događaja slijedi izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru”, izvijestili su u utorak iz bjelovarske Policijske uprave.


Tagovi: BJELOVAR PEKLA PAPRIKU POžAR PSEćA KUćICA VELIKI GRđEVAC

NEDAVNO OBJAVLJENO