OSUĐENA ZA PREVARU

Gatara Fatima uhićena nakon skidanja uroka naivnoj gospođi Željki

Objavljeno, 12. ožujka 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Gatara Šehida (49) više od dva mjeseca provela je u istražnom zatvoru nakon što je ‘klijentici’ kojoj je skidala uroke i crnu magiju maznula čak 20.000 kuna.

Šehida je ovih dana osuđena na šest mjeseci uvjetnog zatvora, premda je prije par godina već bila uvjetno osuđena zbog istog kaznenog djela.

Prema presudi, ona je lani u travnju na križanju parka Bartola Kašića i Ulice fra Grge Martića u Zagrebu zaustavila gospođu Željku te joj se predstavila kao gatara “Fatima” rekavši joj da je u smrtnoj opasnosti.

No, zato je tu ona, Fatima, koja će joj skinuti crnu magiju koja je kod nje od ranije prisutna, a zauzvrat joj treba platiti u novcu i zlatu koje ima na sebi.

Željka se ozbiljno uplašila za svoj život te joj u više navrata predala 14.000 kuna u novcu te ogrlice, medaljon, naušnice od zlata, etui s pozlaćenim naliv perom i kemijskom olovkom te privjesak.

Fatima, odnosno Šehida nakon toga joj je rekla da neko vrijeme mora biti u džamiji na molitvi kako bi seansa bila uspješna. Potom joj se prestala javljati, pa je Željka o svemu obavijestila policiju.

Gatara bi, nema nikakve sumnje, sigurno završila šest mjeseci iza rešetaka da nije upravo na dan izricanja presude Željki vratila cijeli iznos od 20.000 kuna pobojavši se da će je opet uhititi.

Sudac joj je prilikom izricanja presude zaprijetio kako će treći put sigurno završiti u zatvoru ako ponovi to kazneno djelo.


Tagovi: GATARA UHIćENA

NEDAVNO OBJAVLJENO