DIRLJIVA PRIČA

Ganuta majka: Nisam imala novca za kinder jaje, dijete je bilo tužno…

Objavljeno, 21. listopada 2021. Vijesti
# Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Ivana M., majka troje djece, bila je do suza ganuta postupkom jedne mlade policajke te je svoje iskustvo odlučila podijeliti na Facebooku.

Ivana je nezaposlena, a suprug radi za plaću od 4800 kuna. Situacija koju je opisala dogodila joj se ovih dana u trgovini METSS-a u Čakovcu.

“Želim pohvaliti međimursku policiju. Neki dan u METSS-u imali smo situaciju. Pošto muž radi, a ja sam nezaposlena, priuštimo djeci sve kaj moremo, al plaća 4800 kuna, na peteročlanu obitelj, kinder jaje za 10 kuna je nekad luksuz.

Došla je neka mlada, crna, lijepa policajka, sređena ko barbika, mužu je jenput dala upozorenje umjesto kazne, a sad i ovo, stajala je kraj nas i čula je kak me sinek traži kinder jaje. Rekla sam mu da nemamo novaca za to i on me samo tužno pogledal, ali hvala bogu on je dobro dijete i nije nikakve scene radil.

Kad smo izašli, vani nas je čekala policajka i dala mojem sinu kinder jaje, čokolino i još brdo slatkiša. Taj sjaj u očima i osmijeh mojega maloga je neopisiv. Hvala međimurskoj policiji”, napisala je u četvrtak navečer Ivana M. iz Čakovca na Facebooku.

Ivana M.


Tagovi: čAKOVEC DUćAN KINDER JAJE MAJKA

NEDAVNO OBJAVLJENO