SJEDNICA NADZORNOG ODBORA

Gabrićev mason ostaje na čelu uprave Belupa, ali samo na dvije godine

Objavljeno, 28. travnja 2020. Vijesti
# Foto: VELIKI ORIJENT HRVATSKE / Magazin Loža / Hrvoje Kolarić (prvi slijeva), iza je Veliki majstor dr. Nikica Gabrić
AUTOR
Robert Mihaljević

Hrvoje Kolarić dobio je u utorak novi mandat na čelu Belupa, ali samo na dvije godine, odlučio je Nadzorni odbor Podravkine farmaceutske kompanije.

Riječ je o menadžeru koji se nedavno našao u središtu skandala s masonima kad se otkrilo da je član Gabrićeve masonske lože Veliki orijent Hrvatske u koju je doveo i bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića.

Zanimljivo je kako Kolarić ipak nije dobio novi petogodišnji, već samo dvogodišnji mandat koji mu istječe u svibnju 2022. godine. To se otprilike poklapa s istekom petogodišnjeg mandata uprave Podravke na čijem je čelu Marin Pucar.

To znači kako će se kadrovske karte i u Podravki i u Belupu opet miješati za dvije godine. Odnosno, da će nova uprava Podravke, koju moraju imenovati do kraja veljače 2022. godine, izabrati dvočlanu upravu Belupa.

NOVI ČLAN UPRAVE

U Nadzornom odboru Belupa sjede predsjednik NO-a Marin Pucar, a članovi su Petar Miladin, Davor Doko, Branka Perković i Željko Dragec

Na današnjoj sjednici mandat nije produžen članici uprave Belupa Kseniji Punčikar. Umjesto nje, u upravu ulazi Tihomir Heđever, stariji menadžer u Odjelu revizije poznate revozirske kompanije KPMG.

Kako doznajemo, riječ je o kadru na kojem su inzistirali predstavnici mirovinskih fondova i on ima zadaću kontrolirati sve Belupove financijske tokove.

Dosadašnja članica Uprave Ksenija Punčikar karijeru nastavlja u kompaniji, priopćili su u utorak iz Belupa.


Tagovi: BELUPO HRVOJE KOLARIć MASON NOVI MANDAT

NEDAVNO OBJAVLJENO