Franjo (72) s dva hica iz puške sina pogodio u vrat. Čudom je preživio

Objavljeno, 30. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: IVAN BRKIĆ / GLAS PODRAVINE / Policijski očevid na mjestu krvavog događaja
AUTOR
Redakcijski tekst

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Franje Totha (72) kojeg se tereti da je hicima iz puške teško ranio sina (41) u dvorištu obiteljske kuće kod Koprivnice.

Optužen je za pokušaj ubojstva sina te tjelesne ozljede i prijetnje prema supruzi (72). Krvavi događaj odigrao se u svibnju ove godine u mjestu Reka kod Koprivnice.

Okrivljenog 72-godišnjaka se tereti da je, u cilju da usmrti svojeg 41-godišnjeg sina, iz neposredne blizine iz malokalibarske puške ispalio u njega dva hica i pogodio ga u vrat te mu nanio teške i po život opasne ozljede, a život mu je spašen hitnom medicinskom intervencijom.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je odmah nakon toga rukama snažno odgurnuo svoju 72–godišnju suprugu koja je pala i ozlijedila se, a potom usmjerio pušku u nju i zaprijetio joj da će je ubiti. 

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, izvijestli su županijski tužitelji.


Tagovi: FRANJO TOTH OPTUžNICA OTAC POKUšAJ UBOJSTVA PUšKA RANIO REKA SINA

NEDAVNO OBJAVLJENO