Franjo (72) s dva hica iz puške sina pogodio u vrat. Čudom je preživio

Objavljeno, 30. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: IVAN BRKIĆ / GLAS PODRAVINE / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Franje Totha (72) kojeg se tereti da je hicima iz puške teško ranio sina (41) u dvorištu obiteljske kuće kod Koprivnice.

Optužen je za pokušaj ubojstva sina te tjelesne ozljede i prijetnje prema supruzi (72). Krvavi događaj odigrao se u svibnju ove godine u mjestu Reka kod Koprivnice.

Okrivljenog 72-godišnjaka se tereti da je, u cilju da usmrti svojeg 41-godišnjeg sina, iz neposredne blizine iz malokalibarske puške ispalio u njega dva hica i pogodio ga u vrat te mu nanio teške i po život opasne ozljede, a život mu je spašen hitnom medicinskom intervencijom.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je odmah nakon toga rukama snažno odgurnuo svoju 72–godišnju suprugu koja je pala i ozlijedila se, a potom usmjerio pušku u nju i zaprijetio joj da će je ubiti. 

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, izvijestli su županijski tužitelji.


Tagovi: FRANJO TOTH OPTUžNICA OTAC POKUšAJ UBOJSTVA PUšKA RANIO REKA SINA

NEDAVNO OBJAVLJENO