TEŠKA PROMETNA KOD BJELOVARA

FOTO Zaposlenica bolnice poginula u strašnoj nesreći, dijete ozlijeđeno

Objavljeno, 06. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: KLIKNI.HR / Stravične scene danas na mjestu prometne nesreće
AUTOR
Redakcijski tekst

Teška prometna nesreća danas oko 9.30 sati južno od Bjelovara, na cesti prema Čazmi. Kako doznajemo, na mjestu je poginula zaposlenica bjelovarske Opće bolnice, a dvije su osobe ozlijeđene.

Došlo je do izravnog sudara dva automobila blizu oštrog zavoja na cesti između Narte i Blatnice. Čini se kako je vozač prešao na suprotnu stranu i zabio se u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera kojim je upravljala nesretna žena. S njom je u automobilu bilo i dijete kojeje također ozlijeđeno.

“Vozio ga je mlađi čovjek, gastarbajter, iz ovog je kraja. Kad je izašao iz auta, samo je rekao – Jesam li koga ubio? Ići ću u zatvor. Djelovao je alkoholizirano”, ispričao je susjed za portal Klikni.

“Danas oko 9.25 sati između mjesta Narta i Blatnica došlo je do prometne nesreće između dva osobna automobila u kojoj je jedna ženska osoba smrtno stradala, a još dvije osobe su zadobile tjelesne ozljede.

Državna cesta D-43 je zatvorena za promet od mjesta Narta do mjesta Štefanje te se promet odvija obilazno preko mjesta Ivanska. Očevid je u tijeku”, navode u bjelovarskoj policiji.

FOTO: KLIKNI.HR


Tagovi: BJELOVAR NARTA POGINULA žENA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO