FOTO Vozačicu pronašli u vodi kraj suvozačevih vrata. Kako je poginula?

Objavljeno, 24. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: MEDJIMURSKI.HR / Vozačica poginula na cesti između Železne Gore i Toplica Sveti Martin
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u četvrtak izvijestila o detaljima teške nesreće u kojoj je sinoć u Međimurju poginula 56-godišnja vozačica.

Nesreća se dogodila nešto poslije 22 sata u Železnoj Gori, kod raskrižja županijske ceste broj 2004 i Sportske ulice naselja Toplice Sveti Martin.

Vozačica Honde Jazz čakovečkih oznaka upravljala je kolnikom županijske ceste te je dolaskom do raskrižja s kolnikom Sportske ulice, sišla automobilom izvan kolnika na travnatu površinu, a u nastavku kretanja prednjim dijelom automobila ušla u odvodni kanal.

Nešto kasnije, vozačicu Honde u odvodnom kanalu kraj otvorenih suvozačevih vrata, pronašao je 66-godišnjak. Odmah je izvukao vozačicu iz vode te ju pokušao reanimirati. Nakon dolaska na mjesto događa daljnje pružanje pomoći preuzeli su djelatnici hitne medicinske pomoći.

No, nažalost, dežurni liječnik kasnije je konstatirao je smrt 56-godišnje vozačice. O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice, koja je naložila obavljanje obdukcije te je tijelo preminule prevezeno na odjel patologije čakovečke bolnice.

Ujedno, Honda Jazz vučnom službom prevezena je u dvorište sjedišta Policijske uprave međimurske radi obavljanja izvanrednog tehničkog pregleda”, izvijestili su jutros iz međimurske policije.

Fotografija: medjimurski.hr


Tagovi: MEđIMURJE POGINULA VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO