FOTO Vozačica naletjela na zaustavljen auto: jedan poginuo, troje ozlijeđeno

Objavljeno, 18. travnja 2022. Crna kronika
# Foto: HAK / Prometna nesreća prije naplatnih kućica na autocesti A1
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je u nedjelju oko 13.45 sati na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Demerje poginula jedna osoba.

“Vozačica (25) upravljala je audijem krapinskih oznaka desnom trakom kolnika autoceste A1 u smjeru Zagreba. U jednom času skrenula je desno, u prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi pri čemu je naletjela na stražnji lijevi dio zaustavljene mazde bjelovarskih oznaka.

Za upravljačem mazde bio je 48-godišnjak. Prilikom naleta, mazda je odbačena desno, nakon čega je naletjela na zaštitnu ogradu s istočne strane kolnika, da bi potom u bočnom zanošenju nastavila nekontrolirano kretanje te opet stražnjim djelom naletjela na zaštitnu ogradu.

U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač smrtno je stradao, dok je 52-godišnja putnica iz njegovog vozila teško ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Vozačica osobnog automobila audi i 30-godišnji putnik iz njenog vozila lakše su ozlijeđeni, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb”, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija.


Tagovi: A1 HAK POGINUO PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO