FOTO Vozač kombija ‘pomeo’ granični prijelaz, ozlijeđena tri policajca!

Objavljeno, 04. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Granični prijelaz Goričan jutros nakon nesreće
AUTOR
Redakcijski tekst

Strašna prometna nesreća noćas oko 1 sat ujutro na graničnom prijelazu Goričan! Ozlijeđeno je najmanje šest osoba, među njima i tri policajca.

Kako u srijedu javlja međimurska policija, na graničnom prijelazu Goričan II – Letenye koji je na mađarskom državnom području vozač kombija bugarskih nacionalnih oznaka udario je u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije.

“Potom je naletio i na osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, među ostalim dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije.  

Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija”, otkrili su iz čakovečke policije.

Po svemu sudeći, vozač kombija iz Bugarske zaspao je za volanom te se vozeći autocestom bez kočenja zaletio u kontrolne kućice na granici.

Vijest o tome prvi je danas objavio portal medjimurski.hr. Fotografiju neposredno nakon nesreće možete pogledati na ovom LINKU.


Tagovi: BUGARSKA GORIčAN GRANIčNI PRIJELAZ KOMBI PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO