FOTO Vozač (62) koji je na Božić naletio na dvije pješakinje bio je pijan

Objavljeno, 26. prosinca 2022. Crna kronika
# Foto: Automobil je nakon naleta na pješakinje završio u raslinju kraj ceste
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u ponedjeljak izvijestila o detaljima naleta automobila na dvije pješakinje u Sisku, o čemu smo jučer izvijestili.

“U nedjelju oko 16 sati u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, koju je izazvao 62-godišnjak iz Petrinje. On je po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom sisačkih registracija.

Sletio je s kolnika na nogostup te udario u dvije pješakinje koje su od siline udarca odbačene na travnatu površinu. Automobil je potom sletio u raslinje i bočno se prevrnuo.

U prometnoj nesreći jedna pješakinja i putnica iz automobila su teže ozlijeđene, dok je druga pješakinja lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,17 promila, a do otriježnjenja je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su danas u sisačkoj Policijskoj upravi.


Tagovi: PIJANI VOZAč PJEšAKINJE PROMETNA SISAK

NEDAVNO OBJAVLJENO