FOTO Više od 20 vatrogasaca spašavalo prikliještenog vozača

Objavljeno, 26. studenoga 2023. Crna kronika
# Foto: DVD PREGRADA / Prometna sinoć u mjestu Stipernica
AUTOR
Redakcijski tekst

Više od 20 vatrogasaca spašavalo je sinoć nesretnog vozača koji je automobilom izletio s ceste i ostao zaglavljenu u šumarku.

Kako javljaju vatrogasci, nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati u mjestu Stipernica kod Pregrade u Zagorju. Na mjestu nesreće vrlo brzo su stigli vatrogasci DVD-a Pregrada i Stipernica.

Vozač automobila vw tiguan na lokalnoj je cesti u Stipernici u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor. Prema prvim neslužbenim informacijama, nije teže stradao.

“Zaprimljena je dojava da je u Stipernici došlo do slijetanja vozila u kojem je prikliještena osoba. Na intervenciju izlaze navalno vozilo i autocisterna s 10 vatrogasaca u 18.06 sati.

Na mjesto intervencije stižemo istovremeno sa kolegama iz DVD-a Stipernica. Na intervenciju se ukupno odazvalo 17 vatrogasaca DVD-a Pregrada.

Pristupamo stabilizaciji vozila, oslobađamo prikliještenu osobu te ju predajemo ekipi hitne medicinske pomoći. Naknadno nam se priključuje i ZJVP te kombi vozilo”, rekli su sinoć u DVD-u Pregrada.


Tagovi: IZLETIO PREGRADA PRIKLIJEšTEN PROMETNA VATROGASCI ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO