FOTO Otvoren McDonald’s, Gavrilović jako nahvalio Koprivnicu

Objavljeno, 08. srpnja 2022. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Mišel Jakšić i Đuro Gavrilović na otvorenju McDonald'sa u Koprivnici
AUTOR
Robert Mihaljević

U petak u podne gradonačelnik Mišel Jakšić i vlasnik tvrtke Globalna hrana Đuro Gavrilović svečano su otvorili McDonald’s u Koprivnici, 39. hrvatski restoran popularnog lanca.

U prigodnom govoru gradonačelnik je zahvalio Gavriloviću, čija tvrtka u Hrvatskoj ima franšizu za svjetski poznati brand, što je prepoznao Koprivnicu kao grad u kojem će širiti poslovanje.

“Dugo se potenciralo to pitanje kad će McDonald’s doći u Koprivnicu i sad je došao taj trenutak. Svi građani Koprivnice, ali i županije od danas moći uživati u ponudi ovog odličnog restorana”, naglasio je danas Jakšić.

Đuro Gavrilović je zahvalio Koprivnici na velikoj potpori u cijeloj investiciji koja je stajala oko 2,7 milijuna eura te je zaposleno 50 ljudi.

“Moram naglasiti kako je Koprivnica pozitivan i odličan primjer u cijeloj Hrvatskoj. Mi imamo 39. restoran u Hrvatskoj i 18. smo grad u kojem radimo, pa s tim iskustvom doista moram uputiti svaku pohvalu za ekspeditivnost i potporu koju smo imali u Koprivnici”, posebno je podvukao Gavrilović.

McDonald’s je na današnjoj svečanosti uručio donaciju od 30.000 kuna Centru za odgoj Podravsko sunce, koju je primila ravnateljica Centra Radmila Kovačević.

McDonald’s će u Koprivnici raditi od ponedjeljka do četvrtka od 7 sati do 24 sata, a petkom i subotom od 7 sati do 3 sata. Nedjeljom i blagdanima posluživat će hranu i pića također od 7 sati do 24 sata.

Popularni dostavljači hrane Glovo i Wolt u svojoj ponudi će imati McDonald’s u Koprivnici tek od srijede, 13. srpnja.


Tagovi: đURO GAVRILOVIć KOPRIVNICA MCDONALDS MIšEL JAKšIć OTVORENJE

NEDAVNO OBJAVLJENO