TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Vatrogasci morali rezati cijeli auto da izvuku teško ozlijeđenu vozačicu (19)

Objavljeno, 13. veljače 2022. Crna kronika
# Foto: DVD ORIOVAC / Strašna prometna noćas u Oriovcu
AUTOR
Redakcijski tekst

Djevojka (19) teško je ozlijeđena u izravnom sudaru dva automobila u nedjelju oko 1.40 ujutro u mjestu Oriovac kod Slavonskog Broda.

Nesreću je skrivio vozač (27) drugog automobila koji je pritom lakše ozlijeđen, potvrdili su u nedjelju iz slavonskobrodske policije. Ozlijeđena vozačica ostala je prikliještena u vozilu koje su vatrogasci morali potpuno izrezati i uništiti da bi je izvukli.

“Dolaskom zatičemo frontalni sudar dva automobila te u jednom automobilu prikliještenu osobu. U dogovoru sa ekipom hitne pomoći pristupamo izvlačenju osobe iz automobila uz pomoć hidrauličnih alata.

Pošto je osoba ostala prikliještena nogama i donjim dijelom trupa ispod upravljača i komandne ploče, moramo skinuti vrata, rezati krov, zarezivati pragove automobila te pomoću hidrauličnih cilindara izdići komandnu ploču s vozačevih nogu.

Naknadno još pomoću hidraulične razupore i lanaca podižemo upravljač te tako oslobađamo prikliještenu osobu. Nakon toga smo pomogli djelatnicima hitne medicinske pomoći da iznesu osobu van vozila na nosilima”, otkrili su iz DVD-a Oriovac danas.

Mladiću koji je skrivio nesreću u kojoj je mlada vozačica drugog automobila teško ozlijeđena slijedi kaznena prijava. Nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO