TRAŽE SE OČEVICI

FOTO Upravo prometna, vozači s teškim ozljedama prebačeni u bolnicu

Objavljeno, 21. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvije su osobe teško ozlijeđene u sudaru dva automobila u četvrtak nešto prije 19 sati kod Zaboka, javlja policija.

Prometna nesreća dogodila se kod mjesta Štrucljevo. Sudarila su se dva automobila, a oba vozača hitno su s teškim ozljedama prebačena u bolnicu. Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica državne ceste Štrucljevo – Zabok.

Na društvenim mrežama traže se hitno očevici prometne nesreće jer oba vozača imaju različite verzije. Policija obavlja očevid koji bi trebao utvrdiit što se točno dogodilo večeras na toj zagorskoj prometnici.

Prometna večeras u Zagorju / Foto: Facebook

U petak se o nesreći oglasila policija:

“Jučer, 21. listopada oko 18,30 sati na DC 1 kod Štrucljeva došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće je došlo kada je 35-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom u raskršću nije propustio vozilo koje se kretalo cestom s prednošću prolaska, već je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila te je vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak uslijed udara odbačeno van kolnika u odvodni kanal, a vozilo kojim je upravljao 35-godišnjak zarotirao se i ostalo na kolniku.

U prometnoj nesreći su oba vozača zadobila teške tjelesne ozlijede, medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok gdje je 21-godišnjak zadržan na daljnjem liječenju, dok je 35-godišnjak prevezen i zadržan u Kliničkom bolničkom centru Rebro u Zagrebu.

U vremenu od oko 19,25 do 22,15 sati promet se odvijao obilaznim pravcima kroz Štrucljevo i Mirkovec”.


Tagovi: PRMETNA TEšKE OZLJEDE VOZAčI ZABOK

NEDAVNO OBJAVLJENO