FOTO Upravo prometna nesreća kod Belupa

Objavljeno, 19. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Prometna kod Belupa
AUTOR
Redakcijski tekst

Upravo prometna nesreća na servisnoj cesti prema koprivničkoj industrijskoj zoni Danica.

Kako javlja čitatelj, nesreću je izazvao stariji vozač osobnog automobila koji je sa sporedne ceste od Belupa izlazio na glavnu nasuprot KTC-u te je oduzeo prednost vozaču koji je glavnom cestom, Ulicom Ivana Česmičkog, dolazio iz smjera Danice prema gradu.

Prometna nesreća kod Belupa

“Deda je oduzeo prednost mladom vozaču” / Foto: ČITATELJ

Nesreća se, dakle, dogodila nešto prije 15.30 sati. Dvije osobe su su ozlijeđene i trenutačno im se pruža liječnička pomoć. Na terenu su dva vozila hitne pomoći.

Izbjegavajte, dakle, ovu dionicu idućih par sati, do okončanja policijskog očevida. Promet nije zatvoren, ali je otežan.

Policija drugi dan o nesreći:

“Jučer, 19. lipnja, oko 15.30 sati, u Koprivnici 78-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkoga zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 24-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 24-godišnji vozač i 56-godišnji putnik iz osobnog automobila Opel. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”.


Tagovi: BELUPO KTC PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO