FOTO Trostruki sudar sinoć: troje mladih vozača završilo u bolnici

Objavljeno, 14. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: DVD BLAŽEVDOL / Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigli blaževdolski vatrogasci
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri su automobila sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći u subotu oko 22.40 sati u Donjoj Zelini.

Kako smo u nedjelju doznali od zagrebačke policije, dva vozača i vozačica su ozlijeđeni te su nakon nesreće prebačeni u KB Dubravu gdje im je pružena potrebna liječnička pomoć.

Zbog teške su nesreće morali intervenirati i vatrogasci DVD-a Blaževdol koji su vrlo brzo stigli na mjesto udesa te s ekipama hitne pomoći izvlačili vozače iz automobila.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste u Donjozelinskoj ulici u Donjoj Zelini, kod tvrtke Fagron. Kobno je bilo neoprezno pretjecanje.

BETONSKI MOST

Kako su nam otkrili u policiji danas, vozač (23) osobnog automobila marke VW krenuo je u pretjecanje dva automobila ispred sebe. No, u tom trenu vozač (21) Audija ispred njega također je krenuo u pretjecanje prvog vozila u koloni marke Hyundai varaždinskih oznaka kojim je upravljala vozačica (20).

Došlo je do udara VW-a u lijevu stražnju stranu Audija koji je potom odbačen u Hyundai. Vozačica Hyundaia gubi kontrolu i izlijeće s desne strane ceste.

Audi je izletio u odvodni kanal, udario u betonski most i završio na krovu. VW je također izletio u odvodni kanal i završio na krovu.

“U prometnoj nesreći tri su osobe lakše ozlijeđene“, doznajemo u zagrebačkoj Policijskoj upravi u nedjelju.

DVD BLAŽEVDOL

“U 22:45 sati primamo dojavu od ŽVOC-a o prometnoj nesreći u cestovnom prometu u mjestu Donja Zelina. Izlazimo s NV Blaževdol 110 i kombi vozilom Blaževdol 104 te ukupno 9 operativaca.

Po dolasku na mjesto intervencije zatičemo 2 vozila zagrebačkih registarskih oznaka na krovu, dok je jedno vozilo varaždinskih reg. oznaka odbačeno u polje. Zajedno s djelatnicima HMP izvlačimo preostale sudionike iz vozila.

Preventivno otpajamo akumulatore na svim vozilima, vršimo osiguranje prometnice i dajemo rasvjetu. Po dogovoru s djelatnicima policije, napuštamo mjesto intervencije. Kraj intervencije u 00:20″, objavili su danas vatrogasci DVD-a Blaževdol.


Tagovi: DONJA ZELINA DVD BLAžEVDOL NA KROV PROMETNA SUDAR TROSTRUKI SUDAR

NEDAVNO OBJAVLJENO