FOTO Tri osobe stradale u teškoj prometnoj nesreći

Objavljeno, 23. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Teška prometna sinoć u Gornjoj Vrbi
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri su osobe stradale u teškoj prometnoj nesreći u utorak navečer u mjestu Gornja Vrba na području Slavonskoga Broda.

“Na raskrižju Ulice 108. brigade, Ulice braće Radić i Ulice Jure Piškovića u Gornjoj Vrbi, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje ne propustivši teretni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 51-godišnjak, te je došlo do udara jednog vozila u drugo.

Sudar teretnog i osobnog automobila sinoć kod Slavonskog Broda / Foto: Policija

Nakon udara, osobni automobil je sletio na travnatu površinu, udarivši u hrpu zemlje i betona, te se prevrnuo na krov, dok je teretni automobil sletio s kolnika na nogostup i travnatu površinu.

U prometnoj nesreći 78-godišnja putnica iz osobnog automobila je teško ozlijeđena, koja je nakon pružene liječničke pomoći zadržana u bolnici na liječenju. Lakše je ozlijeđena i 60-godišnja putnica iz istog automobila, kao i 51-godišnji vozač teretnog automobila.

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu”, otkrili su u srijedu iz policije.


Tagovi: NA KROV PROMETNA SLAVONSKI BROD

NEDAVNO OBJAVLJENO