FOTO Tešku prometnu nesreću skrivio 16-godišnji vozač!

Objavljeno, 21. travnja 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Teška prometna kod učeničkog doma u Varaždinu
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u petak izvijestila o detaljima teške prometne nesreće jučer nešto prije 11 sati kod učeničkog doma u Varaždinu.

Nesreću je skrivio 16-godišnji vozač! U izravnom sudaru ozlijeđene su tri osobe, a jedino vozaču koji je skrivio sudar nije bilo ništa.

“U četvrtak u 10.55 sati u Hallerovoj aleji u Varaždinu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene tri osobe. Stariji maloljetnik u dobi od 16 godina upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te se kretao Hallerovom alejom iz smjera ulice Ratimira Hercega u smjeru Stanka Vraza.

Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, pri izlasku iz lijevog zavoja, u kočenju je izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak.

Od siline udara vozilo 26-godišnjaka je odbačeno unazad te je stražnjim dijelom udarilo u metalni stup javne rasvjete. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 26-godišnji vozač te dvojica putnika iz vozila 16-godišnjaka, starosti 18 i 19 godina.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno”, otkrili su danas iz varaždinske Policijske uprave.


Tagovi: 16 GODINA 16-GODISNJI VOZAC PROMETNA UCENIK VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO