TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Stravičan sudar sinoć, vozač na mjestu poginuo

Objavljeno, 22. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: ČITATELJICA / Teška prometna nesreća sinoć u Bjelovaru
AUTOR
Redakcijski tekst

Jedna je osoba poginula u stravičnoj prometnoj nesreći sinoć oko 20 sati u Bjelovaru, doznajemo od očevidaca.

Nesreća se dogodila u četvrtak navečer u Ulici Velike Sredice kod poslovnice Auto Kruno u južnom dijelu Bjelovara. Kako doznajemo, poginuo je vozač Alen (51) koji je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad automobilom.

On je u jednom času navodno prešao na suprotnu stranu ceste i izravno se sudario s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozačica u drugom automobilu je ozlijeđena i hitno prebačena u bjelovarsku bolnicu.

Vozačev auto potpuno je uništen, a njegovo tijelo morali su izvlačiti vatrogasci koji su odmah stigli na mjesto nesreće zajedno s policijom i hitnom pomoći. No, nesretnom čovjeku, na žalost, nije bilo spasa.

Prizor s mjesta teške nesreće

U petak ujutro o svemu se oglasila i policija:

“U četvrtak 21. listopada oko 19.55 sati, 51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Bjelovar, ulicom Velike Sredice iz smjera sjevera u smjeru juga.

Dolaskom u blizinu kbr. 166 u pregledan zavoj ulijevo, iz neutvrđenih razloga je prednjim desnim kotačem udario u rubni kamen, nakon čega je naglo skrenuo s vozilom ulijevo, prešavši na suprotnu prometnu traku.

Uslijed toga je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila bjelovarskih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja je smrtno stradao 51-godišnji vozač, dok je 32-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede i pružena joj je liječnička pomoć u Općoj bolnici Bjelovar. 32-godišnjakinja je alkotestirana te je reakcija na alkohol izostala.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te je naložio obdukciju tijela poginule osobe.

Dionica državne ceste D-43 bila je zatvorena za promet u vremenu od 20.05 do 22.40 sati, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima. 51-godišnji A.B. je peta žrtva ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije”.


Tagovi: POGINUO PROMETNA SUDAR

NEDAVNO OBJAVLJENO