NEVJEROJATNA PRIČA

FOTO Ribič upao u Dravu i dva dana se grčevito držao za ovu granu

Objavljeno, 15. travnja 2021. Vijesti
# Foto: POLICIJA / Grana za koju se držao; policija ribiča umata u deku
AUTOR
Redakcijski tekst

Nevjerojatna priča o nestanku 65-godišnjeg ribiča koji je u ponedjeljak prijepodne biciklom krenuo na pecanje na Dravu kod Belišća.

Muškarac iz Veliškovaca odvezao se biciklom na pecanje na rijeku Dravu u blizini mjesta Gat. Tijekom večeri nije se vratio kući s pecanja i nije se više javljao na mobilni telefon.

“Zbog sumnje da se 65-godišnjem suprugu nešto dogodilo, supruga je u utorak u 19.45 sati, u Policijskoj postaji Belišće prijavila da se nije vratio kući s pecanja i da se ne javlja na mobitel.  

Policijski službenici Policijske postaje Belišće organizirali su potragu u kojoj je sudjelovalo i više djelatnika HGSS-a i ribiča udruge Gat, a koja je trajala kasno u noć.

U srijedu, u jutarnjim satima, nastavljena je potraga za nestalim 65-godišnjakom, u koju su bili uključeni i policijski službenici Interventne policije Osijek, kao i lokalno stanovništvo.

Policijski službenici interventne policije su u 16.10 sati, u predjelu zvanom Komarice nedaleko mjesta Gat u rijeci Dravi, pronašli su ribiča koji se zadnjim atomima snage grčevito držao za granu, boreći se za vlastiti život.

Policijski službenici su hitnom intervencijom pristupili spašavanju unesrećenog kojeg su izvukli iz hladne i nabujale rijeke i u zadnjem trenutku spasili mu život.  

Zbog iscrpljenosti i pothlađenosti, 65-godišnjak je prevezen je u Kliničku bolnicu Osijek, gdje su liječnici utvrdili da nema drugih ozljeda osim pothlađenosti te je zadržan na liječenju”, otkrili su u četvrtak iz osječke policije.


Tagovi: BELIšE DRAVA GRANA RIBIč SPAšAVANJE VODA

NEDAVNO OBJAVLJENO