FOTO Prometna nesreća: traktor na boku, vozač u bolnici

Objavljeno, 18. studenoga 2023. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Prometna u subotu u mjestu Veliko Korenovo kod Bjelovara
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozač traktora ozlijeđen je u prometnoj nesreći u subotu prijepodne u mjestu Veliko Korenovo južno od Bjelovara.

Kako se čuje od vozača koji su tamo prolazili nakon nesreće, čini se kako je traktorist skretao lijevo u trenutku kad ga je vozač golfa pretjecao.

Navodno je došlo do udara prednjeg dijela golfa u bočni lijevi dio traktora koji se potom prevrnuo na bok i završio pokraj ceste.

Tko je skrivio prometnu nesreću znat će se nakon što bjelovarska policija izvijesti o rezultatima očevida.

Policija o nesreći:

“Danas oko 10.10 sati, 45-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Veliko Korenovo.

Vozilom je započeo pretjecanje, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja vozila.

Zbog toga je u kočenju prednjim desnim krajem vozila udario u zadnji lijevi kotač traktor “Ursus” bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji vozač.

On je traktorom vukao prikolicu i kretao se u istom smjeru te skretao u lijevo, u dvorište, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja traktora.

Od udarca traktor se prevrnuo na desni bok. U prometnoj nesreći 51-godišnji vozač je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv obojice vozača slijedi obavezni prekršajni nalog”.


Tagovi: BJELOVAR BOK PROMETNA TRAKTOR VELIKO KORENOVO

NEDAVNO OBJAVLJENO