TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Pijani vozač skrivio trostruki sudar, vatrogasci izvlačili unesrećenog

Objavljeno, 11. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Izvlačenje vozača kamiona iz kabine
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvije su osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 22.30 sati u Nedeljancu kod Varaždina, javlja policija.

Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.90 promila upravljao 53-godišnjak iz smjera Vidovca u smjeru Varaždina.

“Vozilom se nije kretao uz desni rub kolnika, već je prešao na suprotnu stranu gdje je prednjim djelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak.

U tom trenutku je Varaždinskom ulicom upravljao teretnim vozilom i 35-godišnjak, koji nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog vozila na kolniku zbog prometne nesreće.

Ozljede je zadobio vozač osobnog vozila i 35-godišnji vozač teretnog vozila. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Promet na državnoj cesti D-35 zbog očevida bio je zatvoren za sva vozila od 22.45 do 2.40 sati, te se odvijao obilaznim pravcima”, otkrili su iz varaždinske policije.

Vatrogasci su pak priopćili kako je hitna odmah zbrinula ozlijeđennog vozača osobnog automobila, ali ozlijeđeni vozač kamiona ostao je zarobljen u kabini.

“Uz pomoć hidrauličkog alata oslobodili smo vozača kamiona kojem je desna noga ostala zarobljena između komandne ploče i sjedala. Nakon što smo oslobodili nogu, vozača smo izvadili iz kabine i predali ga djelatnicima hitne”, ističu u JVP-u Varaždin.


Tagovi: KAMION PROMETNA SUDAR TROSTRUKI SUDAR VARAžDIN VATROGASCI

NEDAVNO OBJAVLJENO