FOTO Pijani vozač se zabio u betonski mostić, tri osobe teško ozlijeđene

Objavljeno, 10. prosinca 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / Teška prometna u mjestu Bulinac / ILUSTRACIJA / Ova fotografija nema baš nikakve vezew s događajem iz teksta i samo je ilustrativna (jer nemamo pravu)
AUTOR
Redakcijski tekst

Tri su osobe teško ozlijeđene nakon što je pijani vozač automobilom izletio s ceste i zabio se u betonski mostić.

Kako je u nedjelju otkrila policija, nesreća se dogodila u subotu oko podneva u mjestu Bulinac između Bjelovara i Grubišnog Polja.

“Vozač (60) je uslijed neprilagođene brzine kretanja (kolnik mokar i klizav) i osobinama ceste (zavoj u lijevo) izgubio nadzor, zahvatio bankinu te sletio u putni jarak. Potom je prednjim dijelom vozila udario u betonski putni most.

Čitatelj javlja kako su na mjesto nesreće odmah stigla tri vozila hitne / Foto: Facebook

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozač, 59-godišnji suvozač i 64-godišnji putnik, a koji su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u bolnicu u Bjelovar, poradi pružanja liječničke pomoći.

Vozaču je alkotestiranjem utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola, zbog čega su mu izuzeti uzorci krvi i urina. Po zaprimanju bolničkih prijava i analize uzoraka krvi i urina, protiv vozača slijedi adekvatna prijava”, naglašavaju u bjelovarskoj policiji jutros.


Tagovi: BETONSKI MOST BJELOVAR BULINAC IZLETIO KANAL PIJAN PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO