ZABIO SE U VOZILO ISPRED

FOTO Pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću

Objavljeno, 22. studenoga 2020. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani vozač (51) skrivio je tešku prometnu nesreću na autocesti u kojoj samo pukom srećom nitko nije smrtno stradao.

On je na autocesti Varaždin – Zagreb kod čvora Sveta Helena s čak 1,63 promila fordom mondeom varaždinskih oznaka naletio na desnoj traci na stražnji dio hyundai getza splitske registracije.

Vozio je prema Zagrebu i čini se kako zbog alkoholiziranosti nije vidio automobil ispred sebe. Hyundai je odbačen s autoceste te se prevrnuo na krov.

Vozač i suputnica iz hyundaia odmah su prebačeni u KBC Zagrebu i nisu životno ugroženi. Iz smrskanog automobila izvlačili su ih vatrogasci DVD-a Blaževdol.

Nesreća na autocesti A4 dogodila se u subotu oko 16 sati. Na intervenciju je stiglo čak 11 vatrogasaca DVD-a Blaževdol s dva vozila.

“Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo kako je Ford Mondeo varaždinskih oznaka prilikom pretjecanja udario u Hyundai Getz splitskih oznaka koji se od udara prevrće na krov i slijeće u kanal.

Hidrauličnim alatom režemo vozilo, vadimo osobe iz Hyundaija i predajemo ih djelatnicima HMP-a na obradu. Ostajemo na mjestu nesreće kako bi pružili rasvjetu dok traje očevid.

Na intervenciji su prisutni djelatnici JVP-a Grada Zagreba (ispostava Dubrava), policija, HMP, HAK i HAC. Povratak u DVD u 19:32″, objavili su iz DVD-a Blaževdol.


Tagovi: AUTOCESTA PIJANI VOZAč PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO