MRTAV PIJAN PRETJECAO AUTOBUS

FOTO Pijani mladić skrivio strašnu nesreću, djevojka ostala nepokretna

Objavljeno, 14. lipnja 2021. Crna kronika
# Foto: ARHIV / Vatrogasci su morali izvlačiti četiri osobe iz smrskanog automobila u Donjem Makojišću
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani mladić (25) skrivio je stravičnu prometnu nesreću u kojoj je djevojka (23) u njegovu automobilu teško ozlijeđena i ostala nepokretna.

Protiv njega podignuta je optužnica i prijeti mu pet godina zatvora. Nesreća se dogodila 10. prosinca lani oko 4.45 sati ujutro u mjestu Donje Makojišće kod Novog Marofa.

“Okrivljenog 25-godišnjaka tereti se da je upravljao automobilom s više od 1,9 promila alkohola u krvi nedopuštenom brzinom od preko 80 kilometara na sat te je poduzeo pretjecanje autobusa na dijelu ceste na kojem je pretjecanje zabranjeno.

U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je drugi autobus. Došlo je do sudara u kojem je osobni automobil odbačen u desno te je još udario u autobus koji je pretjecao.

U prometnoj nesreći suputnica u okrivljenikovom vozilu zadobila je teške tjelesne ozljede: višedijelni prijelom slabinskog kralješka s pomakom, oduzetost nogu”, stoji u optužnici koju je podignulo Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

U prometnoj nesreći, kako je tada izvijestila varaždinska policija, ozljede je zadobio vozač osobnog vozila i putnici u vozilu starosti 23, 22 i 27 godina. Iz potpuno smrskanog vozila morali su ih izvlačiti vatrogasci. Srećom, vozači i putnici u autobusima nisu ozlijeđeni.


Tagovi: AUTOBUS DJEVOJKA NEPOKRETNA NOVI MAROF PIJANI MLADIć PRETJECANJE PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO