TEŠKA PROMETNA NESREĆA

FOTO Pijani mladić noćas usmrtio ženu koja je sjedila u zaustavljenom vozilu

Objavljeno, 13. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Audi je završio na krovu u kanalu pokraj ceste
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani mladić (22) naletio je iza ponoći na zaustavljeno vozilo na cesti u kojem je sjedila 55-godišnja vozačica. Na mjestu je poginula.

Kako javlja policija, teška nesreća dogodila se jutros oko pola sata iza ponoći na županijskoj cesti između Županje i Štitara. Mladić je upravljao audijem a4, a kasnije je napuhao 1,16 promiila alkohola. On je lakše ozlijeđen, a vršnjaku iz njegova vozila nije bilo ništa.

“Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i vremenskim uvjetima, nije pravodobno uspio zaustaviti vozilo te je prednjim dijelom udario u osobni automobil opel astra, također županjskih oznaka, koji je bio zaustavljan uz desni rub kolnika, a u kojem je za upravljačem sjedila 55-godišnjakinja iz Županje.

Pri sudaru vozila došlo je to odbacivanja opel astre na betonski most i rotacije vozila koje se zaustavilo na zelenoj površini, dok se audi prevrnuo na krov, zaustavivši se u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 55-godišnjakinja; 22-godišnjak je lakše ozlijeđen; putnik u vozilu 22-godišnjaka nije ozlijeđen.

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 promila”, otkrili su u četvrtak iz Policijske uprave.


Tagovi: POGINULA PROMETNA žENA žUPANJA

NEDAVNO OBJAVLJENO