FOTO Pijani mladić (19) i suvozač (24) zabili se u stup, auto potpuno izgorio!

Objavljeno, 18. ožujka 2024. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Teška prometna između Vratišnica i Žiškovca
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladi i pijani vozač (19) zabio se u stup, a automobil se potom zapalio i potpuno izgorio. S njim u vozilu bio je 24-godišnji prijatelj.

“U subotu nekoliko minuta poslije ponoći na gradskoj prometnici između Žiškovca i Vratišinca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni 19-godišnji vozač i 24-godišnji putnik iz osobnog automobila.

Mladi 19-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji 1,15 g/kg, osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka te pritom nije prilagodio brzinu kretanja osobinama (zavoj) i vidljivosti (noć).

U zavoju je izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom te u zanošenju izletio izvan kolnika u cestovni jarak, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u drveni stup električne mreže. Automobil se potom uslijed siline udara vratio na kolnik i prevrnuo na krov, a potom se zapalio te u potpunosti izgorio.

U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i lokalnog DVD-a. Na mjestu događaja liječnik pristiglog tima hitne medicinske pomoći pregledao je 19-godišnjeg vozača te utvrdio kako je u nesreći lakše ozlijeđen.

Ozlijeđeni 24-godišnji putnik iz automobila prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na promatranju, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost vozača).

U razdoblju od 00:25 do 3:15 sati prometnica između Žiškovca i Vratišinca zbog obavljanja očevida bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao okolnim prometnicama”, rekli su u ponedjeljak u čakovečkoj Policijskoj upravi.


Tagovi: AUTO IZGORIO MEđIMURJE PIJANI MLADIć POžAR PROMETNA ZABIO U STUP

NEDAVNO OBJAVLJENO