VATROGASCI JE IZVLAČILI

FOTO Pijana djevojka (23) vozilom oko 1 ujutro ljudima uletjela u kuću!

Objavljeno, 18. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Nevjerojatan prizor u Vinici
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijana djevojka (23) uletjela je automobilom u obiteljsku kuću u ponedjeljak oko 1 ujutro u mjestu Vinica zapadno od Varaždina, potvrdila je policija.

Vozačica je prebrzo uletjela u zavoj i izgubila kontrolu nad vozilom. Potom je probila ogradu i kroz vrata završila u kući. Vozačica i suvozačica su ozlijeđene i hitno su prebačene u varaždinsku bolnicu.

Dok je suvozačica uspjela izaći iz automobila, vozačica je ostala zarobljena i u pomoć su joj priskočili vatrogasci iz DVD-a Vinica.

“Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo kako je došlo do slijetanja osobnog vozila u obiteljsku kuću te kako prijeti urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazi zarobljena vozačica.

REZALI KROV AUTOMOBILA

Dijelimo se na dvije ekipe od kojih prva ekipa pruža pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila, a ekipa krenula je u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile oslobađa vozačicu koja je ostala zarobljena u vozilu.

Vatrogasci izvlače djevojku iz automobila / Foto: DVD VINICA

Nakon što smo oslobodili vozačicu, istu uz pomoć pripadnika JVP-a Varaždin i djelatnika hitne medicinske pomoći izvlačimo iz vozila”, otkrivaju vinički vatrogasci.

Varaždinski vatrogasci pak dometnuli su kako je “na mjestu intervencije već bio DVD Vinica koji je počeo sa spašavanjem unesrećene osobe te smo im i mi pomogli hidrauličkim alatom izvući osobu iz vozila tako što smo izrezali krov na automobilu”.

O svemu se u utorak detaljno očitovala varaždinska policija:

“U ponedjeljak oko 1.30 sati u Vinici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Djevojka u dobi od 23 godine upravljala je osobnim vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1.30 g/kg, iz smjera Gornjeg Vratna u smjeru Marčana.

Dolaskom do raskrižja ulice Vladimira Nazora, Goričke ulice i Trga Matije Gupca, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama, izgubila je nadzor nad upravljačem i nakon izlaska iz desnog zavoja, sletjela u lijevo na istočnu prometnu traku.

Vozilo je nakon toga sletjelo na nogostup Trga Matije Gupca te se nastavilo kretati nogostupom Goričke ulice, nakon čega je sletjelo u živicu, a potom u zid i vrata kuće u vlasništvu 73-godišnjaka i zaustavilo se unutar prostorije kuće.

U prometnoj su nesreći ozlijeđene vozačica i 22-godišnja putnica iz vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno”.


Tagovi: KUćA PROMETNA VARAžDIN VATROGASCI VINICA VOZILO VOZILOM U KUćU

NEDAVNO OBJAVLJENO