FOTO Pet osoba stradalo u izravnom sudaru, među njima i dvoje djece

Objavljeno, 01. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: IVAN BRKIĆ / GLAS PODRAVINE / Težak sudar u nedjelju kod Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Čak pet je osoba ozlijeđeno u izravnom sudaru u nedjelju oko 18 sati na cesti između Koprivnice i Đelekovca. Među njima je i dvoje djece, doznajemo u policiji.

Do nesreće je, po svemu sudeći, došlo zbog neopreznog pretjecanja jednog od vozača. Zbog toga su se izravno sudarili bmw varaždinskih i toyota zagrebačkih oznaka.

Na mjesto nesreće pohitala su dva vozila hitne pomoći, a posla je bilo i za vatrogasce koji su pomagali izvlačiti unesrećene.

U ponedjeljak ujutro oglasila se i policija:

“Jučer, 1. svibnja oko 17.55 sati, na otvorenom dijelu ceste Koprivnica – Đelekovec 30-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom toyota zagrebačke registarske oznake u smjeru Đelekovca. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW varaždinske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnji vozač.

Nakon sudara osobni automobil BMW je sletio u odvodni kanal, a automobil Toyota je stražnjim djelom sletio u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 30-godišnja vozačica i dijete rođeno 2020.g. iz osobnog automobila Toyota te putnici iz automobila BMW (32-godišnjakinja, 53-godišnjakinja i dijete rođeno 2020.g.).

Vozačima je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”.     


Tagovi: đELEKOVEC HITNA IZRAVAN SUDAR PROMETNA šEST OZLIJEđENIH

NEDAVNO OBJAVLJENO