FOTO Nova teška prometna jutros u Koprivnici!

Objavljeno, 08. svibnja 2023. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / Teška prometna jutros u Križevačkoj ulici
AUTOR
Redakcijski tekst

Nova teška prometna nesreća u ponedjeljak ujutro u Koprivnici!

Kako smo doznali na mjestu nesreće, u Križevačkoj ulici kod ‘papagajke’ došlo je do sudara dva osobna automobila te se jedan nakon toga zabio u metalni stup javne rasvjete te ga srušio!

Vozač automobila koji je srušio stup hitno je prebačen u bolnicu. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon što policija dovrši očevid.

No, očevici nam na mjestu sudara pričaju kako je svemu kumovala neprilagođena brzina i nailazak na pješački prijelaz kojim je u tom trenu prelazio biciklist.

Vozač automobila naišao je velikom brzinom te je u pokušaju izbjegavanja navodno naletio na drugo vozilo. Promet tim dijelom Križevačke je otežan i odvija se jednim prometnim trakom.

Policija drugi dan o nesreći:

“Jučer, 8. svibnja, oko 7.40 sati u Koprivnici u Ulici Augusta Šenoe 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Križevačkom ulicom oduzeo je prednost prolaska biciklu kojim je upravljao 18-godišnji vozač.

Prilikom izbjegavanja sudara automobil je udario u bicikl te je vozač bicikla pao na kolnik, a potom je automobil udario u osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 73-godišnji vozač i 39-godišnja vozačica, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”.


Tagovi: KRIZEVACKA PROMETNA STUP

NEDAVNO OBJAVLJENO