VATROGASCI JE PRONAŠLI MRTVU

FOTO Nesretna žena izgorjela u kući, otkriven uzrok požara

Objavljeno, 17. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Nesretna žena izgorjela je u požaru obiteljske kuće u subotu poslijepodne u mjestu Dvor, izvijestila je danas policija.

Došlo je do požara obiteljske kuće u kojem je smrtno stradala 88-godišnja žena, otkrivaju u nedjelju iz sisačke Policijske uprave

“Policijski službenici su u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid, kojim je utvrđeno da je uzrok požara toplinska energija, a kao izvor toplinske energije ne može se isključiti svijeća.

Tijelo smrtno stradale žene je prevezeno u sisačku bolnicu gdje će se obaviti mrtvozornička obdukcija. Požar su ugasili vatrogasci DVD Hrvatska Kostajnica, a materijalna šteta se cijeni na oko 30.000 kuna”, otkrili su policajci.

FOTO: DVD HRVATSKA KOSTAJNICA / Intervencija u Dvoru

Vatrogasci iz Kostajnice naveli su kako su “dolaskom na mjesto intervencije izviđanjem utvrdii da su 2 etaže objekta zahvaćene požarom, odmah se navalna grupa opremila izolacijskim aparatima i krenula u pretragu prostora, dok je vodna grupa krenula s gašenjem”.

“Nedugo zatim pronalazimo tijelo starije ženske osobe u objektu. Brzom reakcijom spriječeno je daljnje širenje požara na krovište objekta”, kažu vatrogasci koji izražavaju sućut obitelji nesretno preminule žene.


Tagovi: DVOR POžAR SMRT VATRA VATROGASCI žENA IZGORJELA

NEDAVNO OBJAVLJENO