FOTO Neoprezni vozač kamiona skrivio tešku prometnu nesreću

Objavljeno, 11. srpnja 2024. Crna kronika
# Foto: DVD BLAŽEVDOL / Teška nesreća sinoć na autocesti A4
AUTOR
Redakcijski tekst

Teška prometna nesreća na autocesti Varaždin – Zagreb: tegljač s prikolicom naletio na osobni automobil.

Nesreća se dogodila oko 23.20 sati u srijedu na autocesti A4 blizu odmorišta Sesvete. Vozač (33) je upravljao teretnim automobilom marke MAN s priključnim vozilom đakovačkih oznaka, a kretao se s u smjeru Zagreba.
 
“Pritom nije prilagodio brzinu kretanja stanju i osobinama ceste te je, u kočenju, prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila vw zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji državljanin BiH, a kretao se ispred teretnog automobila istom prometnom trakom.

Osobni automobil sletio je s kolnika te u rotiranju i prevrtanju naletio na zaštitnu ogradu, a potom se prevrnuo na krov. Teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila, a 36-godišnja putnica je lakše ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena im je u KB Dubravi”, ističu u policiji danas.

Na intervenciju je odmah izašlo osam vatrogasaca DVD-a Blaževdol s dva vozila.

“Po dolasku na lokaciju, uočavamo osobni automobil koji je uslijed udara kamiona u stražnji dio odbačen izvan zaštitne ograde u kanal te se prevrnuo na krov. U koordinaciji s djelatnicima hitne pomoći stabiliziramo vozilo te ga režemo pomoću hidrauličkog alata.

Nakon što je osoba izvađena, predana je djelatnicima hitne medicinske pomoći na daljnju obradu. Po dolasku policijskih inspektora i vučne službe, napuštamo lokaciju. Na intervenciji prisutni i djelatnici HAC-a. Kraj intervencije u 01:30 sati”, rekli su u DVD-u Blaževdol.


Tagovi: A4 AUTOCESTA BLAžEVDOL PROMETNA SESVETE VOZAč KAMIONA

NEDAVNO OBJAVLJENO