NAPUHALA ČAK 2,18 PROMILA

FOTO Mortus pijana vozačica udarila u policijsko vozilo, 2 policajca ozlijeđena

Objavljeno, 08. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Mortus pijana vozačica (45) zaletjela se automobilom u policijsko vozilo, dva policajca su ozlijeđena.

Prometna nesreća dogodila se u subotu u 16.40 sati na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru, izvijestila je u ponedjeljak policija

“Vozačica (45), upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka s prisutnošću alkohola od 2,18 promila, pri skretanju prešla je na lijevu prometnu traku i udarila u policijsko vozilo pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena.

Vozačici je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, radi čega je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna.

Predlaže se i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci, s obzirom da je ovo drugi put kako je počinila prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu”, izvijestili su danas iz vukovarske policije.


Tagovi: PIJANA VOZAčICA POLICAJCI OZLIJEđENI POLICIJSKO VOZILO VUKOVAR

NEDAVNO OBJAVLJENO