FOTO Krvava subota: nova teška nesreća, dvije osobe poginule!

Objavljeno, 06. kolovoza 2022. Crna kronika
# Foto: DVD SIKIREVCI / Strašna prometna nesreća jutros u Sikirevcima
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvoje ljudi je poginulo, a troje ozlijeđeno u subotu oko 6.25 sati u izlijetanju automobila u mjestu Sikirevci kod Slavonskog Šamca.

Unesrećene su iz automobila izvlačili vatrogasci, ali za dvije osobe nije bilo pomoći. Automobil je izletio u kanal i prevrnuo se na krov.

U akciji su sudjelovala dobrovoljna vatrogasna društva iz Sikirevaca i Slavonskog Šamca s ukupno 22 vatrogasca.

Kasnije se o svemu oglasila i policija:

“Jutros, oko 6.25 sati, na cesti D7, na izlazu iz Sikirevaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (26) upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač – obojica 26 godina, dok su tri putnika starosti 38, 22 i 18 godina, koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici.

Prilikom vožnje nitko nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu”.


Tagovi: POGINULI PROMETNA SIKIREVCI

NEDAVNO OBJAVLJENO