FOTO Detalji stravične nesreće: poginula 18-godišnja djevojka!

Objavljeno, 05. listopada 2022. Crna kronika
# Foto: Djevojka je bila suvozačica u peugeotu
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je upravo izvijestila o rezultatima očevida strašne prometne nesreće u kojoj je u srijedu oko 12.50 sati poginula mlada djevojka u Vukovaru.

“Očevidom je utvrđeno kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući peugeotom, desnim kotačima prešla na zelenu površinu, a potom dolazi do zanošenja vozila ulijevo i nekontroliranog kretanja te prelaska na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera.

Tamo udara u teretni automobil marke citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka. Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu.

Došlo je do izravnog sudara peugeota i citroena

Vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbog težine ozljeda prevezena u KBC Osijek. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen. Vozačima su uzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu.

Nad tijelom poginule u četvrtak će se obaviti obdukcija. Protiv 44-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava”, naglašavaju u vukovarskoj policiji.


Tagovi: DJEVOJKA POGINULA PROMETNA VUKOVAR

NEDAVNO OBJAVLJENO