FOTO Četverostruki sudar oko 6 ujutro! Poznat je i krivac…

Objavljeno, 08. veljače 2024. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Teška prometna jučer ujutro u Prelogu
AUTOR
Redakcijski tekst

Vozačica (27) ozlijeđena je u četverostrukom sudaru u Međimurju nešto poslije 6 sati ujutro, otkriva policija.

Nesreća se dogodila u srijedu u Prelogu. Kako jutros navode u čakovečkoj policiji, nesreću je skrivio 32-godišnji vozač automobila čakovečkih oznaka.

“U blagom zavoju automobilom je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u prednji bočni dio dostavnog automobila, zagrebačkih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnja vozačica.

Nakon sudara, došlo je do rotacije automobila zagrebačkih oznaka te djelomičnog izlijetanja izvan kolnika, gdje je stražnjim dijelom udario u stražnji dio automobila koji se nalazio nepropisno parkiran, djelomično na kolnom ulazu te pješačko-biciklističkoj stazi.

Uslijed siline udara došlo je do rotacije automobila kojim je upravljao 32-godišnjak te je pritom udario u osobni automobil čakovečkih oznaka kojim je Čakovečkom ulicom iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnji vozač.

Nakon sudara, došlo je do rotacije te izlijetanja izvan kolnika osobnog automobila kojim je upravljao 45-godišnjak te potom udara stražnjim dijelom u dvorišnu ogradu obiteljske kuće. Ozlijeđena 27-godišnja vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu.

Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost 32-godišnjeg vozača osobnog automobila)”, rekli su u četvrtak u međimurskoj Policijskoj ujpravi.


Tagovi: čETVEROSTRUKI SUDAR MEđIMURJE PRELOG PROMETNA NESREćA VOZAčICA

NEDAVNO OBJAVLJENO