KOD VARAŽDINA

FOTO Autobus se zapalio u vožnji, šokirani radnici iskakali iz vozila

Objavljeno, 15. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Požar autobusa kod industrijske zone Jalžabet
AUTOR
Redakcijski tekst

Iznenadni požar potpuno je uništio autobus koji je prevozio radnike u tvornicu Ducal u poduzetničkoj zoni Jalžabet kod Varaždina u četvrtak oko 13.30 sati.

Sva sreća da su putnici iskočili iz autobusa prije nego što je plamen zahvatio cijelo vozilo. Autobus se odjednom zapalio tijekom vožnje i u hipu se pretvorio u vatrenu buktinju.

Riječ je o autobusu Vincek. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i DVD-a Kneginec Gornji. Intervencija je završena tek oko 20 sati.

U petak se o požaru oglasila i varaždinska policija:

“Jučer oko 13.35 sati u ulici Marijana Mlinarića u Jalžabetu izbio je požar na autobusu marke „Volvo“ vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Jalkovcu. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed propuštanja goriva na dijelu razdjela prema motoru, nakon čega se vatra proširila na gorive dijelove motora i unutrašnjost kabine.

Autobus je u cijelosti destruiran požarom. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na više od stotinu tisuća kuna”.


Tagovi: AUTOBUS POžAR RADNICI VARAžDIN VATRA VATROGASCI ZAPAIO SE

NEDAVNO OBJAVLJENO