SPAŠAVALI IH VATROGASCI

FOTO Autobus pun putnika izletio s prometnice i prevrnuo se na bok

Objavljeno, 27. veljače 2021. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Autobus se prevrnuo u Bedenici
AUTOR
Redakcijski tekst

Vatrogasci su u petak navečer imali pune ruke posla nakon što se blizu autoceste Zagreb – Varaždin prevrnuo autobus pun putnika.

Nesreća se dogodila na cesti u mjestu Bedenica sjeverno od Svetog Ivana Zeline. Autobus je izletio s ceste i prevrnuo se na bok, a najmanje jedna osoba je ozlijeđena, kažu vatrogasci iz Bedenice koji su prvi priskočili u pomoć.

“U 22:25 sati dobivamo dojavu o spašavanju u prometu. Na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom, kombi vozilom i pick-up vozilom s ukupno 11 vatrogasaca.

Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo autobus koji je izletio s ceste i završio na boku u oranici. Pristupamo osiguranju vozila i izvlačenju putnika i osobnih stvari.

Unesrećnu osobu predajemo Hitnoj medicinskoj službi. Povratak u prostorije spremišta u 23:40 sati”, navode u Vatrogasnoj zajednici Općine Bedenica.

Odmah nakon njih, na mjesto nesreće pohitali su i pripadnici DVD-a Sveti Ivan Zelina.

“Sinoć u 22:19 sati zaprimili smo poziv o prometnoj nesreći u cestovnom prometu. Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom i 7 operativaca, vozilom mazda i 4 operativca i vw caddy s 3 operativca.

Dolaskom do mjesta intervencije uočavamo autobus prijevoznika Flixbus koji je izletio sa ceste na bok. Kolege vatrogasci iz VZO Bedenica su već izvukli van sve putnike tako da nije bilo potrebe za našom intervencijom.

Nakon kratkog pregleda autobusa vraćamo se u vatrogasni centar”, priopćili su iz DVD-a Sveti Ivan Zelina.

U akciji je, tako, sudjelovalo ukupno 25 vatrogasaca.


Tagovi: AUTOBUS PREVRNUO VATROGASCI

NEDAVNO OBJAVLJENO