FOTO Audi potpuno uništen u sudaru s traktorom, vozača spašavali vatrogasci

Objavljeno, 17. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: DVD GORIČAN / Vatrogasci izvlače unesrećenog vozača iz audija nakon sudara s traktorom u mjestu Goričan u Međimurju
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je u četvrtak priopćila kako je vozač audija (60) teško ozlijeđen u sudaru s traktorom kojim je upravljao pijani 40-godišnjak.

Iz zaprimljene prijave ozljeda iz bolnice, kažu, proizlazi kako je 60-godišnji vozač automobila austrijskih oznaka u prometnoj nesreći u nedjelju oko 19.20 sati na kolniku županijske ceste između graničnog prijelaza Goričan i naselja Goričan teško ozlijeđen.

Protiv 40-godišnjeg vozača traktora zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

“Nesreću pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,69 promila skrivio je 40-godišnji vozač traktora, čakovečkih oznaka, s pridodanim priključkom za sjetvu. Vozač traktora u zavoju je djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera.

Uslijed opisane situacije u bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka kojim  je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač.

Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan”, otkrili su iz policije.


Tagovi: AUDI GORIčAN MEđIMURJE PIJAN PROMETNA TRAKTOR

NEDAVNO OBJAVLJENO