POTJERA ZA ODBJEGLIM LOPOVIMA

Filmska ponoćna jurnjava policije za četvorkom koja je ukrala automobil

Objavljeno, 06. travnja 2021. Vijesti
# Foto: ARHIVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Prava filmska potjera dogodila se u ponedjeljak nešto prije ponoći kad su nepoznati počinitelji čovjeku iz dvorišta ukrali automobil i dali se u bijeg.

Krađa hyundaija 65- godišnjeg vlasnika dogodila se sinoć oko 23 sata U ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu. Vozilo nije bilo zaključano, a ključ je bio u bravici.

Policija se odmah dala u potragu te su oko 23.35 sati tijekom kontrole u Vidovcu, mjestu blizu Varaždina, uoči otuđeno vozilo.

“Pokušali smo ga zaustaviti zvučnim i svjetlosnim znakovima, ali bez uspjeha”, navode u policiji.

Potjera je nastavljena sve do Varaždin Brega gdje se vozilo zaustavilo, a iz njega su izašle četiri osobe koje su se dale u bijeg.

“Nad njima su policijski službenici uporabili sredstva prisile i priveli ih na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Varaždin.

Utvrđeno je da su vozilo otuđila četvorica mladića starosti 16, 17, 18 i 17 godina. Protiv njih podnijet će se kaznena prijava za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari”, otkrivaju u varaždinskoj policiji.

Potjera za bjeguncima trajala je do ponoći, a kradljivci su vozilom prevalili nešto manje od 30 kilometara prije nego što su ih uhitili.


Tagovi: IVANEC KRAđA AUTOMOBILA POLICIJA POTJERA

NEDAVNO OBJAVLJENO