NEOBIČNA PRESUDA

Emil konobaricu primio za stražnjicu, ona ga ošamarila. Sutkinja: Oboje ste krivi!

Objavljeno, 15. siječnja 2022. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Gost kafića Emil (50) primio je za guzicu mladu konobaricu Sofiju (19) u prepunom kafiću oko 20 sati. Ona se okrenula i zalijepila mu zvučnu šamarčinu.

Zanimljivo, oboje je ovih dana osuđeno. Sutkinja je zaključila kako su jednako krivi pa im je odredila istu kaznu. Moraju platiti po 150 njemačkih maraka, odnosno 575,88 kuna, te po 150 kuna troškova postupka.

Sve se dogodilo u ugostiteljskom objektu na području Karlovca u travnju prošle godine. Prema presudi, gost kafića Emil bio je prilično neotesan te je “na javnom mjestu vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana na način da je na terasi ugostiteljskog objekta rukom dirao po stražnjici konobaricu Sofiju dok ga je posluživala pićem”.

S druge strane, drugookrivljena Sofija je, prema mišljenju sutkinje, “remetila javni red i mir tako što je na terasi ugostiteljskog objekta otvorenim dlanom desne ruke ošamarila prvookrivljenika Emila”.

Sutkinja je izdala prekršajni nalog s kaznom bez ispitivanja okrivljenika smatrajući kako je za presudu dovoljan optužni prijedlog karlovačke policije.


Tagovi: GOST KAFIćA KARLOVAC KONOBARICA PRESUDA PRIMIO KONBARICU ZA GUZICU ZA STRAžNJICU

NEDAVNO OBJAVLJENO